Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας
από τη τελετή παραλαβής της δωρεάς

Σε μια ακόμη πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς προχώρησε σήμερα Δευτέρα 2/7/2018 η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών  με μια σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού προς το Γ.Ν. –Κ.Υ Ιεράπετρας.

Πρόκειται για τη δωρεά ενός σύγχρονου μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών και τριών ηλεκτρονικών πιεσόμετρων, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες της Χειρουργικής Κλινικής και των άλλων Τμημάτων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αντίστοιχα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και στο παρελθόν η ΤΔ Λασιθίου είχε δωρίσει ιατρικό εξοπλισμό στα Νοσοκομεία του Νομού, πρωτοβουλία η οποία αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει όλα τα μέλη της και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. – Κ.Υ Ιεράπετρας, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Φραγκάκη Κωνσταντίνο, το ΔΣ και όλα τα μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, τα οποία με την προσωπική και πολύτιμη προσφορά τους,  στηρίζουν τις προσπάθειες μας και δίνουν δύναμη στην αποστολή που καλείται να επιτελέσει καθημερινά το προσωπικό και η Διοίκηση.

Ο Αν/τής Διοικητής του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας

Γεώργιος Αρακαδάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos