Άγιος Νικόλαος, νύχτα
Άγιος Νικόλαος, νύχτα

Εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβουλίου Μονίμων και ΙΔΑΧ Υπαλλήλων ΟΤΑ Νόμου Λασιθίου πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014.
Ψήφισαν υπάλληλοι από τους Δήμους του Ν. Λασιθίου στους καθορισμένους για αυτό τον σκοπό χώρους. Η κεντρική εφορευτική Επιτροπή ήταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα στον 3ο όροφο του Κινηματοθέατρου REX.

Tα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν: η κ. Γαλετάκη Χριστίνα μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, η κ. Μαμολίδη Αικατερίνη μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΔΕ Εργοδηγών και η κ. Κριτσωτάκη Ελένη υπάλληλος ΙΔΑΧ κλάδου ΔΕ Διοικητικού.

Οι υποψήφιοι τερμάτισαν με την εξής κατάταξη :

Υποψήφιοι Σύνολο Ψήφων
ΛΑΖΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, κλάδου ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΛΟΓΩΝ 170
ΚΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, κλάδου ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 78
ΤΑΒΛΑ ΜΑΡΙΑ, κλάδου ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 75
ΔΕΜΕΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑ, κλάδου ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ 62

Από τους παραπάνω υπαλλήλους εκλέγονται οι: Λαζαράκη Μαρία και Καραβελάκης Νίκος ως αιρετοί εκπρόσωποι με αναπληρωματικά μέλη : Ταβλά Μαρία και Δεμέτζου Μαρία.

Ο ρόλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου είναι πολύ σημαντικός καθώς έχει να χειριστεί και να αποφασίσει για θέματα που αφορούν σοβαρές Υπηρεσιακές Μεταβολές των Υπαλλήλων που εργάζονται και στους τέσσερεις Δήμους του Νομού μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos