Η μέχρι τώρα πορεία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε στην Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης
Η μέχρι τώρα πορεία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών
συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε στην Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Η μέχρι τώρα πορεία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών, για την διοργάνωση των «Αγώνων Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκών Ομάδων Στίβου Α΄κατηγορίας 2015»

που θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 20 και 21 Ιουνίου, συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε στην Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Όπως έγινε γνωστό στα τέλη Ιανουαρίου 2015 στο Ηράκλειο θα βρεθεί κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου για την πρώτη επιθεώρηση των υποδομών για την διεξαγωγή των αγώνων.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ Κρήτης, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων-οργανώσεων.

Σε δηλώσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η Κρήτη τον Ιούνιο του 2015 θα είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου, που θα προβάλουν το νησί και την χώρα μας ευρύτερα, σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, έχουμε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχουν προβλήματα, το Παγκρήτιο Στάδιο συντηρείται, αναβαθμίζεται και τα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν. Προετοιμαζόμαστε συντονισμένα για ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει και τουριστικά την Κρήτη, την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε σε καλό δρόμο, οι αγώνες που θα γίνουν θα είναι επιτυχημένοι και το όφελος για το νησί θα είναι τεράστιο». Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος υπογράμμισε: «Πρόκειται για μια καθοριστική συνεδρίαση καθώς στις 22 και 23 Ιανουαρίου θα έχουμε τον πρώτο έλεγχο από το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για να διαπιστωθεί πως εξελίσσεται η πορεία της διοργάνωσης. Επειδή θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πριν από τις 22 Ιανουαρίου είμαστε σήμερα εδώ για να διευθετήσουμε όλα τα σημεία εκείνα όπου παρουσιάζονται αγκυλώσεις, όπως επισκευές στο Παγκρήτιο Στάδιο, τα ξενοδοχεία, την προμήθεια των οργάνων, την κάλυψη των αγώνων κ.α. Σήμερα γίνεται λοιπόν μια ανασκόπηση για να δούμε που βρισκόμαστε μέχρι σήμερα, και πως θα συνεχίσουμε. Είμαστε μάλιστα πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε τις τεχνικές παρεμβάσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos