Να αποσαφηνιστεί πλήρως η λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων ....
λίμνη Αγίου Νικολάου, εστιατόρια, καφετέριες …

Προσπάθεια εξορθολογισμού του δημόσιου χώρου επιχειρεί ο δήμος Αγίου Νικολάου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Σε δυο ανακοινώσεις που εκδόθηκαν ταυτόχρονα, ζητείται από τους επαγγελματίες έως τις 15 Φεβρουαρίου 2022, να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα.

Όπως μας είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Λεμπίδης, η προσπάθεια φέτος θα είναι να επανέλθουν τα όρια παραχώρησης δημοσίων χώρων στη προ κορωνοϊού εποχή. Θα πρέπει να απομακρυνθούν τα πλαστικά διαχωριστικά. Ειδικά για τα περίπτερα έχει τεθεί συγκεκριμένη ημερομηνία συμμόρφωσης.

οι δύο ανακοινώσεις:

Να αποσαφηνιστεί πλήρως η λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων, σύμφωνα με την ισχύουσα κανονιστική διάταξη, ζητά από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Καφεστιατόρων, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε έγγραφο που κοινοποίησε στα μέλη του (5/1/22), εν όψει της έκδοσης σχετικών αδειών.

Προκειμένου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου να προβεί στην παραχώρηση χώρων στη Χερσαία Ζώνη Αγίου Νικολάου και στην  έκδοση σχετικών αδειών για την τρέχουσα χρήση 2022 παρακαλούμε τους επαγγελματίες να υποβάλουν  στην υπηρεσία μας, τις αιτήσεις τους και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά  μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2022.

Το έγγραφο που απέστειλε ο δήμος Αγίου Νικολάου

Παραλαβή αποφάσεων παραχώρησης χώρων

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos