Αλκης ΚαλαμπόκηςΕδώ και μερικές μέρες, μετά τις εκλογές, στον σύνδεσμο εξαγωγέων Κρήτης, βρίσκεται επικεφαλής ένας Λασιθιώτης. Ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, της Καλαμπόκης Α.Ε., της γνωστής επιχείρησης που ξεκίνησε από τη Σητεία, από το πατρικό ζαχαροπλαστείο και τώρα δραστηριοποιείται σε όλη τη Κρήτη.

Σπάνια ίσως συγκυρία, στη κορυφή ενός, συνήθως Ηρακλειοκρατούμενου συνδέσμου, α εκλεγεί Λασιθιώτης. Βέβαια όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Το μέγεθος πλέον την Καλαμπόκης και οι δραστηριότητες, τόσο στη Κρήτη, όσο και οι εξαγωγικές, έχουν αναγκάσει τον Αλκη Καλαμπόκη, εδώ και χρόνια, να έχει ως έδρα το Ηράκλειο.

Για την ιστορία λοιπόν, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης που προέκυψε από την Δ’ εκλογοαπολογιστική Γενική συνέλευση των μελών έχει ως ακολούθως:

Νέο  Δ.Σ. Συνδ. Εξαγ. Κρήτης.Πρόεδρος: Καλαμπόκης Αλκιβιάδης, Αντιπρόεδρος: Ανδρεαδάκης Γεώργιος, Β’ Αντιπρόεδρος: Αναγνωστάκης Εμμανουήλ, Γραμματέας: Παπαδάκης Γεώργιος, Ταμίας: Μαυράκης Εμμανουήλ

Μέλη: Διγενάκης Ιωάννης, Κανδεμίλης Κωνσταντίνος, Πεδρικογιάννης Γεώργιος, Στιβακτάκης Ζ. Γεώργιος,  Καργάκης Μιχάλης, Ζερβάκης Γεώργιος.

Εξελεγκ. Επιτρ.           Πατεριανάκη Πόπη, Ατζολιδάκης Γεώργιος.

Ο 104.4 Fm, εύχεται στον Aλκη Καλαμπόκη, τι άλλο……Γερό στομάχι !!!

Print Friendly, PDF & Email

Από manos