Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου, πρωτοχρονιάτικη πίτα
από τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τη Πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε το βράδυ της Δευτέρας (18/2) ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου, η πρώτη αντίστοιχη υπό το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες.

Τον Σύλλογος τίμησαν δια της παρουσίας τους, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και οι αντιδήμαρχοι Καρνιαδάκη, Βεληβασάκη και Αλεξάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Γιώργος Μπαρμπούνης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, της ένωσης αστυνομικών Λασιθίου κ. Καρτσάκης καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κοκκίνης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μ. Μενεγάκης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Κωστής Ζαχαριάς, καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στον χώρο, λέγοντας ότι ο σύλλογος προσπαθεί για το καλός της πόλης γι’ αυτό και επιθυμεί τη συμπαράσταση της πόλης. Κάλεσε επίσης του συναδέλφους να αναμιχθούν με τα κοινά, για να υπάρχει ένα βήμα στις αποφάσεις που αφορούν τον κλάδο. Αυτή τη φορά, οι παριστάμενοι, μέλη του συλλόγου, ήσαν ελαφρώς περισσότεροι απ’ ότι συνήθως.

Χαιρέτισαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Κοκκίνης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos