Από τη συνεδρίαση

ΤΕΔΚ Λασιθίου

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Νεάπολης, Νίκου Καστρινάκη, συνεδρίασε την Τετάρτη (2/5) το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Λασιθίου.
Προ ημερήσιας διάταξης, ο αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, ενημέρωσε το Συμβούλιο για τις χρηματοδοτήσεις στα πλαίσια του 4ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και στη βοήθεια που η τράπεζα μπορεί να δώσει εξυηρετώντας τους Δήμους της Κρήτης.

Στη συνέχεια τα μέλη συζήτησαν για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος Θησέας, εν όψει της συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν τόσο η ενημέρωση όσο και οι προβληματισμοί ου μπήκαν κατά την ενημέρωση του προέδρου της Αναπτυξιακής Ηρακλείου και Δημάρχου Νίκου Καζαντζάκη Ρούσσοy Κυπριωτάκη, σε σχέση με τη πρόταση της εταιρείας για τη λειτουργία γραφείου στις Βρυξέλλες.
Αν και σε γενικές γραμμές ουδείς έχει αντίρρηση, εκφράστηκαν αρκετοί προβληματισμοί για τον ρόλο που δεν παίζει τελικά η μόνιμη αντιπροσωπεία της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως θα πρέπει να ελιχθούμε για να είμαστε μέσα στα πράγματα.

Τέλος ενημερώθηκε το σώμα για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΚΕ και για μια σειρά άλλες εξελίξεις.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: