Από τη συνεδρίαση

Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης

Συνεδρίασε τη Κυριακή (7/1) το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης με θέματα συνεδρίασης την εκλογή προεδρείου του σώματος και των μελών της Δημαρχιακής Επιτροπής.
Μετά από τη πρόταση του Δημάρχου Νεάπολης κ. Νίκου Καστρινάκη η οποία και έγινε ομόφωνα δεκτή, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για τα επόμενα 2 χρόνια 2007 2008 ψηφίστηκε η κα. Ελένη Μοσχοβιτάκη, αντιπρόεδρος ο κ. Μανόλης Γωνιωτάκης και γραμματέας η κα. Χαρά Γουλιδάκη.

Τακτικά μέλη της Δημαρχιακής επιτροπής ψηφίστηκαν από το Δ. Σ οι Σπύρος Συλλιγάρδος, Γρηγόρης Πεδιαδίτης, Χρύσα Φαρσάρη και Μανούσος Χανιωτάκης με αναπληρωματικά μέλη κατά σειρά τους Νίκο Μαγούλη, Δημήτρη Αγγελάκη, Αντώνη Ταμπουρατζή και Γιώργο Μαμάκη.
Για τις θέσεις των αντιδημάρχων ο Δήμαρχος όρισε για τον επόμενο χρόνο τους κ.κ. Μανόλη Ζερβάκη με αρμοδιότητες για το σχέδιο πόλης, τις πράξεις αναλογισμού, τις αιτήσεις των Δημοτών και το ωράριο του προσωπικού και τον Δημήτρη Αγγελάκη με αρμοδιότητες, της ύδρευσης και αποχέτευσης, των κοινοχρήστων χώρων, την καθαριότητα, τον φωτισμό και την αγροτική οδοποιία..
Οι προτάσεις του Δημάρχου σε ότι έχει να κάνει με την στελέχωση των Δ.Σ των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των μελών σε διάφορες επιτροπές θα συζητηθούν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από το Γραφείο Τύπου
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: