Καρχιμάκης, Στρατάκης, Πατεράκης, ΠλακιωτάκηςΆνευ κάποιου ουσιαστικού αποτελέσματος, έγινε, η έκτακτη σύσκεψη που προκάλεσε την Κυριακή (9/10) ο Νομάρχης Λασιθίου, μετά τη δημοσιοποίηση από την Υπουργό Παιδείας της πρόθεσης ίδρυσης αυτόνομου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Κρήτης.
Με αρκετούς φορείς να λείπουν από τη συνεδρίαση, όλες σχεδόν οι τοποθετήσεις, είχαν ως κύριο θέμα, τον πόνο καθ΄ ενός, αναλόγως του τι εκπροσωπούσε.
Τελικά και μετά από συζήτηση, εκδόθηκε ψήφισμα στο οποίο τονίζεται ότι αυτή η εξαγγελία διευρύνει την ανισότητα ανάμεσα στους υπόλοιπους νομούς και στο Λασίθι, ζητείται ότι ιδρυθεί, να ιδρυθεί στο Λασίθι και επίσης συνεστήθη επιτροπή η οποία θα επιδιώξει μια σειρά επαφών με την Υπουργό και αρμόδιους φορείς για να πιέσει πρόσωπα και καταστσεις.

Κουνενάκης, ΦουλεδάκηςΣτην συνεδρίαση παρέστησαν, φυσικά ο Νομάρχης Λασιθίου που προκάλεσε τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου που προήδρευσε, οι βουλευτές Λασιθίου, Καρχιμάκης και Πλακιωτάκης, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και οι Δήμαρχοι του Νομού, εκ έρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Δημήτρης Κουνενάκης, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, αλλά κατεγράφησαν και αρκετές απουσίες.

Διαβάστε επίσης:

Περί όνου σκιάς;

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: