Από τη συνεδρίασηΣυνεδρίασε  την Τρίτη (24/1) η ΤΕΔΚ Λασιθίου στα γραφεία της στον ¶γιο Νικόλαο. Κύρια θέματα που την απασχόλησαν ήταν η πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδα για το νέο Δημοτικό και Κοινοτικό Κώδικα και η προετοιμασία οργάνωσης ημερίδας με θέμα την ανάπτυξη στο Λασίθι.
Ειδικά για τον κοινοτικό και δημοτικό κώδικα αποφασίστηκε να γίνει μία ημερίδα μονάχα για το νομό Λασιθίου στον ¶γιο Νικόλαο, στον κινηματογράφο Rex, γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου.
 
Ενώ γενικότερα για την ανατολική Κρήτη θα γίνει ένα διήμερο συνέδριο στο Ηράκλειο, αρχές Φλεβάρη στο οποίο αρχικά θα γίνει μία ενημέρωση για το νέο δημοτικό και κοινοτικό κώδικα.
 
Στη συνέχεια θα γίνει μία παρουσίαση – ενημέρωση για το νέο εκλογικό νόμο και το 42% καθώς και για το ΣΔΥΤ, τη σύμπραξη Ιδιωτικού και Δημοτικού Τομέα.
 
Την ίδια στιγμή η ΤΕΔΚ Λασιθίου σχεδιάζει με τη βοήθεια αρκετών φορέων του νομού, όπως η νομαρχία, το Εμπορικό Επιμελητήριο κ.ά. μία ημερίδα για την στρατηγική ανάπτυξη και πορεία του νομού, όπου αναμένεται να θίγουν όλα τα ζητήματα που αφορούν το νομό. Η ημερίδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το τέλος Απριλίου.
 
Τέλος δρομολογήθηκε να γίνει μία εκδήλωση προς τιμή το παλαίμαχου της τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Μανόλη Δασκαλάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos