Το περίπτερο της ΠεριφέρειαςΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 5η Διεθνή Έκθεση φορέων της Αυτοδιοίκησης «POLIS 2005», που ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη η Helexpo – Δ.Ε.Θ., ο εθνικός εκθεσιακός φορέας που οργάνωσε τη συγκεκριμένη κλαδική έκθεση απένειμε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης το βραβείο της πιο προσεγμένης συμμετοχής μεταξύ οχτακοσίων σαράντα εφτά συμμετοχών.
Σε τελετή που έγινε στον εκθεσιακό χώρο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo – Δ.Ε.Θ. κ. Θεμιστοκλής Καρτσιώτης, παρουσία των μελών της αρμόδιας επιτροπής, επέδωσε στους υπευθύνους του περιπτέρου το βραβείο, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια όλων για την αρχιτεκτονική και αισθητική άποψή του περιπτέρου, την αρτιότητα της προβολής του σύγχρονου προσώπου και των αναπτυξιακών προσανατολισμών της Περιφέρειας Κρήτης.
 
Ακολούθησε δεξίωση με ένα πλούσιο μπουφέ κρητικών προϊόντων, που ετοίμασαν οι αντιπροσωπείες από τους τέσσερις νομούς της
 
Οι κρητικές αντιπροσωπείες, καθ΄ όλη τη διάρκεια της έθεσης παρείχαν πληροφορίες για τα επιτεύγματα και τις επιμέρους προτεραιότητες, που καθιστούν την Κρήτη δύναμη εξωστρεφούς ανάπτυξης, κομβικό σημείο της Ενωμένης Ευρώπης στον κρίσιμο γι΄ αυτήν χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos