Αναμνηστική φωτογραφία

Παλαίμαχοι Ο.Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Α.Ν.

Μπορεί με το ξεκίνημα του αγώνα οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού να στρίμωξαν τους παλαίμαχους του Α.Ο.Α.Ν., στην εστία τους με αποτέλεσμα η έκβαση του αγώνα, να ήταν αναμενόμενη, αλλά ο σκοπός επιτεύχθηκε.
Και ο σκοπός ήτν να μαζευτούν όσοι περισσότεροι φίλαθλοι ήταν δυνατόν για τον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο ουσιαστικά έγινε ο φιλικός αγώνας. Φίλαθλοι από τον Αγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα τη Σητεία, αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη, ήρθαν στη πόλη για να δουν από κοντά τις παλιές δόξες του Ολυμπικού και να βοηθήσουν.

Αυτός ήταν άλλωστε αρχικά ο σκοπός. Οι παλαίμαχοι δεν είχαν καμία αντίρηση και κατέβηκαν μέχρι τη Κρήτη για να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας, με τον καλύτερο τρόπο.
Μετά τα καθιερωμένα αρχικά και τις φωτογραφίες, ξεκίνησε ο αγνας ο οποίος ολοκληρώθηκε με αρκετές αλλαγές, και ένα αποτέλεσμα 7-1 υπέρ των παλαίμαχων του Ολυμπιακού, χωρίς αυτό να έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Γλύκας, Αλεξούδης

Παλαίμαχοι Ο.Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Α.Ν.

Οι φίλαθλοι, πραγματικά φίλαθλοι, τύπος και υπογραμμός, οι αρχές της πόλης και του νομού στο γήπεδο, με άλλα λόγια ένας αγώνας αι μια προσπάθεια, διαφήμιση και για το ποδόσφαιρο και για τη βοήθεια στον συνάνθρωπο.
Οργανωτές του αγώνα, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης Δήμου Αγίου Νικολάου, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Α.Ο.Α.Ν., αλλά και πολλοί χορηγοί οι οποίοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν για τον ααθό σκοπό.

Μετά από κάποιες τέτοιες προσπάθειες μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: