Αυτό δεν είναι παιδική χαρά.....
τσουρλήθρα……υποτίθεται……

Η φωτογραφία αυτή και οι άλλες παρακάτω, είναι η “παιδική χαρά” στο Καθαρό. Και επειδή ο δήμος Αγίου Νικολάου δεν φημίζεται για την συντήρηση των έργων του και των εγκαταστάσεων του, φίλοι μας στείλανε μερικές φωτογραφίες από τη “παιδική χαρά” στο Αβδελιακό, θεός φυλάξει…..

Το θέμα είναι ότι τη περιοχή επισκέπτονται παιδιά, πολλά παιδιά με τους γονείς τους στις ταβέρνες τα οποία προσπαθούν να παίξουν. Μόνο που το όποιο παιγνίδι εδώ μπορεί να αποβεί τραυματικό.

Παρά τις φωνές διαμαρτυρίας, εδώ και κάμποσες δημοτικές αρχές που διοίκησαν τον δήμο Αγίου Νικολάου, περί άλλων τύρβαζαν και τυρβάζουν. Ναι μεν με τα έργα συντηρούν ημέτερους σχεδιάζοντες και κατασκευάζοντες, μετά όμως…..

Θα μου πει κάποιος που ξέρει, ετούτο εδώ είναι παρωνυχίδα μπροστά σε άλλα όπως, το χάλι του γηπέδου της Κριτσάς, το ασυντήρητο κτίριο του ΕΛΜΕΠΑ στα Λακώνια που δόθηκε στο ΕΛΜΕΠΑ και παραμένει ασυντήρητο, το διαβόητο κλειστό γυμναστήριο Τ10, που έχει καταντήσει αποθήκη…….

Αλλά επειδή στο Καθαρό, ακόμα και το χειμώνα, βρίσκονται παιδιά, ας αντικατασταθούν τα “παιγνίδια” με σύγχρονα, ή έστω ας πάει κάποιος να τα ξηλώσει μέχρι να ευαρεστηθούν οι αρμόδιοι….

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos