Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγίου ΝικολάουΗ κυβέρνηση διαπραγματεύεται στα λόγια σκληρά, ενώ στην ουσία έχει εκχωρήσει την άσκηση της Διακυβέρνησης στους ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Είναι περισσότερο από σαφές ότι οι πολιτικές των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, όπως και εάν τις ξαναβαπτίσει η κυβέρνηση τις υλοποιεί χωρίς να την απασχολούν τα κοινωνικά κουφάρια που αφήνει πίσω της. Πολιτικές λιτότητας, κοινωνικής εξαθλίωσης, καταργήσεων Δημοσίων Φορέων, Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και εργασιακού μεσαίωνα.

Πολιτικές που εξυπηρετούν τους χρηματοοικονομικούς και επιχειρηματικούς ομίλους για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Κατά παραγγελία τους αποφασίζουν τις πολιτικές οι χειραγωγημένες κυβερνήσεις.

Στο Νέο Σύστημα Αξιολόγησης υποχρεωτικά το 15% των Δημοσίων Υπαλλήλων λαμβάνει φύλο πορείας προς την έξοδο από το ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Δεν αγωνιζόμαστε μόνο ενάντια στις Διαθεσιμότητες και τις Απολύσεις. Αγωνιζόμαστε για την πρόσληψη μόνιμου Υγειονομικού προσωπικού.

Τα Νοσοκομεία αποδεκατίστηκαν από προσωπικό κατά τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΤΗ. Πάνω από 15.000 αποχώρησαν χωρίς να προσληφθεί ούτε ένας.

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ την ώρα που τσαλακώνονται τα εργασιακά δικαιώματα των Υγειονομικών να κρίνονται κατ’ απαίτηση της ΤΡΟΪΚΑ ως ανεπαρκείς επαγγελματίες.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΜΑΖΙΚΑ

  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/03/2014 στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΑΔΕΔΥ ημέρα ψήφισης του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που θεσμοθετεί νέο Σύστημα Αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων. Η κυβέρνηση ετοιμάζει την νέα δεξαμενή Διαθεσιμοτήτων – Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων κατ’ απαίτηση των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
  • Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19/03 και ΠΕΜΠΤΗ 20/03 στην 48ΩΡΗ Νέα ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για την επικείμενη απόλυση Δημοσίων Υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο.

Για να μην έρθει και η δική μας «η σειρά»………

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: