Εμβρόντητη η κοινωνία μας πληροφορήθηκε τον αναπάντεχο και πρόωρο θάνατο του γιατρού Γιάννη Κομνηνού. Ο Γιάννης Κομνηνός, γιατρός στο Νοσοκομείο Νεάπολης, υπεύθυνος για το Κέντρο Υγείας Βραχασίου, Μιλάτου και Σισίου, ήταν ένας άριστος επιστήμονας με μεγάλη προσφορά και παρουσία στην κοινωνία του τόπου μας.

Η ανιδιοτέλεια του, η ευαισθησία του, ο χαρακτήρας του, το ενδιαφέρον του για τους πάσχοντες και γενικότερα για τους κατοίκους του τόπου μας, τον έκανε αγαπητό σε όλους μας.

Εμφορούμενος από τις υψηλές ιδέες του ανθρωπισμού, προσέφερε πάρα πολλά με αποτέλεσμα να έχει τη εκτίμηση όλων.

Ο Γιάννης σε μία δύσκολη εποχή ξεπερνούσε την κατεστημένη λογική της ιδιώτευσης και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία της συμμετοχής στα κοινά.

Εκεί τον γνωρίσαμε να ενδιαφέρεται πέρα από την εργασία του, για το περιβάλλον στο οποίο ασκούσε τα καθήκοντα του, τον γνωρίσαμε στην πρωτοπορία του αγώνα για την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Νεάπολης και τη δημιουργία του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Τον γνωρίσαμε επίσης σε δραστηριότητες, σε εκδηλώσεις, σε δράσεις για τους αδύναμους, για την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Η απώλεια είναι μεγάλη για όλους μας.

Το Γιάννη Κομνηνό τον θυμόμαστε και τον τιμούμε.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Δημήτρης Κουνενάκης

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: