Ο κ. Καρούντζος  με τους στρατιώτες της 126 Σμηναρχίας ΜάχηςΘερμές ευχές προς όλους για Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία απεύθυνε  ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος τονίζοντας: «Εύχομαι σε όλους τους Κρήτες μια Καλή και Δημιουργική χρονιά, εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία σε όλους. Εύχομαι πάνω από όλα,  Καλή Δουλειά σε όλα τα στελέχη της Περιφέρειας , εύχομαι συνεργασία με την Τοπική και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και με όλους τους Βουλευτές της Μεγαλονήσου. Τα προβλήματα είναι πολλά, η χρονιά πρέπει να είναι δημιουργική και έχουμε όρεξη για δουλειά, οι πάντες».


Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Kαρούντζος δήλωσε :

Ερ. Κάποιες αλλαγές που είχατε σκοπό να κάνετε, έχουν ολοκληρωθεί ;

Απ. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι αλλαγές για να ξεκινήσουμε οργανωμένα, με σύνεση, με αποφασιστικότητα και με συνεργατικότητα σε όλα τα επίπεδα. Και τα εργαλεία μου είναι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας.

Ερ. Την Δευτέρα έχετε μια συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών ενόψει της καθόδου της ηγεσίας του στην Κρήτη για θέματα που αφορούν την Κρήτη.

Απ. Έχω ενημερωθεί για τα θέματα του Βόρειου Οδικού Άξονα, έχω ενημερωθεί για τα μεγάλα έργα της Κρήτης όπως είναι το Αεροδρόμιο και ο Αποσελέμης και νομίζω ότι είναι ζητήματα που οφείλω να ενημερώσω τον υφυπουργό τον κ. Μαγκριώτη.

Τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιο Καρούντζο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας  χορωδίες από την 126 Σμηναρχία Μάχης, την Ανώτερη Διοίκηση Φρουράς Ηρακλείου (ΣΕΑΠ) ,το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και σε χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα  τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Καρούντζος τους ευχαρίστησε, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Υγεία και  χαρούμενο, δημιουργικό και ευτυχισμένο το 2010.

 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: