Ο Νομός Λασιθίου έχει ως κεντρική εικόνα μια αεροφωτογραφία της Σπιναλόγκα. Πρωτοχρονιά στα «Harrods» θα κάνει ο νομός Λασιθίου, συμμετέχοντας σ’ ένα φιλόδοξο πρόγραμμα τουριστικής προβολής, στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Λονδίνου. Το Λασίθι συμμετέχει σ’ ένα μηνιαίο πρόγραμμα προβολής που ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου προβάλλοντας περιοχές απ’ όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2010. Η προβολή της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί κατ` αποκλειστικότητα, σε μία περίοδο όπου 3,5 εκατ. επισκέπτες επισκέπτονται το πολυκατάστημα λόγω εορτών και εκπτώσεων.

Σημειώνεται ότι το πολυκατάστημα Harrods φιλοξενεί πάνω από 330 καταστήματα στους επτά ορόφους του. Καταλαμβάνει έκταση 365.760 τετραγωνικών μέτρων μέσα από τα οποία παρουσιάζονται οι πιο επώνυμες μάρκες του κόσμου και οι μεγαλύτεροι διεθνείς οίκοι ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, κ.α. Διαθέτει τα μεγαλύτερα food halls στον κόσμο και τα μεγαλύτερα γυναικεία σαλόνια ομορφιάς της Ευρώπης. Στην καμπάνια εκτός από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου συμμετέχουν οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Ρεθύμνου, Χανίων, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, ο Δήμος Κω, ο Δήμος Λαγανά και η Costa Navarino σε 12 κεντρικές βιτρίνες επί της Brompton Road.

Ο Νομός Λασιθίου έχει ως κεντρική εικόνα μια αεροφωτογραφία της Σπιναλόγκα και παράλληλα εντός του καταστήματος διανέμεται το νέο έντυπο με το φωτογραφικό υλικό του νομού το οποίο έχει εκδώσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής. Επίσης υπάρχει γραφείο πληροφοριών και διάθεσης διαφημιστικού υλικού και του περιοδικού «Greece» 10 στο χώρο του πολυκαταστήματος, στο οποίο περιλαμβάνεται αφιέρωμα στο νομό Λασιθίου. «Σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την Ελλάδα και τον τόπο μας που αντιμετωπίζουμε διεθνή πίεση που θα επηρεάσει και τον τουρισμό, η προσπάθεια αυτή αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή του Λασιθίου τη σημαντικότερη περίοδο του έτους, στην καρδιά του Λονδίνου. Προσπαθούμε με τον τρόπο αυτό να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων για τον τόπο μας. Πιστεύουμε ότι είναι μια σημαντική προσπάθεια προβολής και ελπίζουμε ότι θα έχει σημαντικά αποτελέσματα», δήλωσε ο Νομάρχης Λασιθίου κ. Σήφης Αναστασάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: