από το σεμινάριοΜε μεγάλη συμμετοχή νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου το Σεμινάριο Επικοινωνίας “NLP in crete” με ομιλήτρια την κυρία Μαρία Κανδεράκη, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Νευρο-Γλωσσολογικού Προγραμματισμού.

Το σεμινάριο οργανώθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου και με το Σύλλογο Νοσηλευτών ΕΣΥ ν. Λασιθίου. Περίπου 70 εργαζόμενοι  από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου αλλά και από τις άλλες πόλεις του νομού συμμετείχαν στο σεμινάριο, άκουσαν με προσοχή την κυρία Κανδεράκη να αναλύει τις τακτικές επικοινωνίας, ενώ συμμετείχαν και διαδραστικά  σε σχετικές κλινικές ασκήσεις,

 

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου ο πρόεδρος του Π.Τ. Κρήτης της ΕΝΕ Μ. Ροβίθης και η αν. Γραμματέας κα. Βογιατζιδάκη μίλησαν στους παριστάμενους νοσηλευτές για τη δραστηριότητες του Π.Τ. και για το ρόλο της ΕΝΕ και ζήτησαν την ενεργή συμπαράσταση όλων των νοσηλευτών στις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση του επαγγέλματος.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: