Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγίου Νικολάου
η δημοτική επιτροπή Αγίου Νικολάου

Η υπόθεση των Λαϊκών Αγορών του δήμου Αγίου Νικολάου απασχόλησε τη Δημοτική Επιτροπή Αγίου Νικολάου, ιδιαίτερα το θέμα της Λαϊκής Αγοράς της πόλης του Αγίου Νικολάου. Στη συζήτηση παρέστησαν η πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών Λασιθίου η κ. Μπαγορδάκη και η πρόεδρος εμπόρων Λαϊκών αγορών Φωτεινή Κουτρουλή.

Η πρόταση του δημάρχου Μανώλη Μενεγάκη, για ξεκαθάρισμα του καθεστώτος της σημερινής θέσης, με τις ανάλογες αλλαγές στο κανονισμό, μετά από την έγκριση του οποίου από δημοτικό συμβούλιο, αποκεντρωμένη διοίκηση, σχετικές εγγραφές στο ηλεκτρονικό σύστημα ΟΠΣΣΑ, θα επέλθει η αλλαγή της θέσης.

Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Αγίου Νικολάου
Μπαγορδάκη και Κουτρουλή στη δημοτική επιτροπή

Η θέση και πρόταση του δημάρχου είναι να παραμείνει ο αριθμός των 72 υπαρχόντων θέσεων. Και θα γίνει προσπάθεια να σβηστούν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί από την αστυνομία επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Παρά τη προσπάθεια να γίνουν προσεκτικά οι απαιτούμενες τροποποιήσεις εντύπωση προκάλεσε σε όλους η αντιπολιτευτική τακτική του Χάρη Αλεξάκη, ο οποίος τελικά μειοψήφησε στις όποιες αλλαγές.

Το επόμενο βήμα, να μπει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos