Ενωτική Κίνηση Πολιτών, εγκαίνια εκλογικού κέντρου
από τα εγκαίνια

Παρουσία μελών του συνδυασμού και φίλων, έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (15/9) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού “Ενωτική Κίνηση Πολιτών” υπό τον Μανώλη Μενεγάκη, υποψήφιο δήμαρχο.

Μετά το αγιασμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Μενεγάκης, απευθύνθηκε στον κόσμο που έσπευσε να παραστεί, εξηγώντας τις βασικές αρχές του συνδυασμού: Οργάνωση, αλληλεγγύη, συνοχή και αποτελεσματικότητα.

Ενωτική Κίνηση Πολιτών, εγκαίνια εκλογικού κέντρου
ο Μανώλης Μενεγάκης

Χρέωσε στην απερχόμενη δημοτική αρχή, αναποτελεσματικότητα και στην επιφανειακή επικοινωνιακή προσέγγιση όλων των μεγάλων ζητημάτων και προκλήσεων, θεωρώντας ότι όλη αυτή η οπισθοδρόμηση, επιχειρείται να έχει συνέχεια μέσα από τους άλλους δύο συνδυασμού, Αλεξάκη και Χαριτάκη, οι οποίοι είναι ενεργά μέλη της συγκεκριμένης αρχής.

Αυτή η οπισθοδρόμηση τώρα άλλαξε το όνομα της και ονομάζεται «Συνεργασία Δημοτών στην Πράξη» στην προσπάθεια των κυρίων Αλεξάκη και Χαριτάκη να θολώσουν τα νερά, όπως κάνουν οι εταιρείες που κηρύσσουν πτώχευση και αλλάζουν όνομα για να ξεχαστούν τα κακώς κείμενα.

Με όραμα ο τόπος μας να γίνει το μέρος που όλοι θέλουν να ζουν, να επενδύουν, να δημιουργούν. Ένα Μιραμπέλλο ενωμένο που κρατάει τους ανθρώπους του και προσελκύει ακόμα περισσότερους.

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν τον συνδυασμό “Ενωτική Κίνηση Πολιτών”.

Ενωτική Κίνηση Πολιτών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: