νοσοκομείο ΙεράπετραςΟ Σύλλογος εργαζομένων του ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης στο ίδρυμα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες της Ιεράπετρας για το μέλλον του νοσοκομείου. Το νοσοκομείο βρίσκεται σε οριακό σημείο αφού από τις 17/10 Παθολογική και Χειρουργική κλινική δεν λειτουργούν. Υπενθυμίζουμε τα αιτήματά μας και συνδιοργανώνουμε συλλαλητήριο με την επιτροπή αγώνα στις 17/10 και ώρα 10:30 στην πλατεία της Ιεράπετρας.

Διεκδικούμε:

  • Άμεση λειτουργία της χειρουργικής και παθολογικής κλινικής όλο το μήνα
  • Για την ασφαλή και πλήρη λειτουργία των κλινικών ζητάμε: 4 παθολόγους, 4 καρδιολόγους, 4 παιδίατρους, 2 πνευμονολόγους, 3 ορθοπεδικούς, 2 γενικούς ιατρούς, 4 χειρουργούς, 2 μαιευτές- γυναικολόγους, 3 ακτινοδιαγνώστες, 3 οδοντίατρους, 3 ιατρούς βιοπαθολογίας, 2 οφθαλμίατρους, 4 αναισθησιολόγους, 2 Ω.Ρ.Λ. Ο συνολικός αριθμός των ειδικευμένων ιατρών που χρειάζεται το ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας είναι 45 για να λειτουργήσει ασφαλώς και να παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες της Ιεράπετρας.

Καλούμε στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00 για συμμετοχή στο συλλαλητήριο και καλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς της πόλης να στηρίξουν την κινητοποίηση και να συμμετάσχουν με στάση εργασίας, συμμετοχή στην πορεία καθώς και με ψηφίσματα αλληλεγγύης για την κινητοποίηση την Πέμπτη 17/10.
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: