ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία, μήνυμα, ψηφοδέλτιο

Συνδημότισσες & Συνδημότες
Έχοντας στο ενεργητικό μας οκτώ χρόνια συστηματικής εργασίας στα δημοτικά δρώμενα, η παράταξη «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία» δίνει σήμερα ένα ακόμα δυναμικό «παρών» για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Με κοινή συνισταμένη την αγάπη μας για κάθε σημείο αυτού του τόπου και τη διάθεσή μας για ανιδιοτελή προσφορά, ενώνουμε δημιουργικά τις δυνάμεις μας, για να συνεχίσουμε και τη νέα περίοδο να κάνουμε το όραμά μας πράξη.

Άνθρωποι από όλους τους χώρους, με ιδέες, εμπειρία, ενθουσιασμό, όραμα, αγάπη για τον τόπο και αισιοδοξία για το μέλλον, τιμούν και στελεχώνουν την παράταξή μας, συμμετέχοντας ενεργά στη συλλογική προσπάθεια για τη νέα πορεία που έχει ξεκινήσει στον Δήμο Ιεράπετρας.

Με δύναμή μας το «εμείς» και οδηγό μας την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, σας παρουσιάζουμε τη νέα σύνθεση της ομάδας μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με θάρρος, αξιοπρέπεια, σεβασμό στον πολίτη και την πόλη, ανοικτούς ορίζοντες και διάθεση εξωστρέφειας και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου, δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε την αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια και να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση όλων αυτών που αξίζουν στον τόπο μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα σύγχρονο ανταγωνιστικό Δήμο με προτάσεις, σχεδιασμό και στόχους. Ένα Δήμο που δεν ανακυκλώνεται στο καθ΄ ημάς, αλλά ανοίγει δρόμους ανάπτυξης και προόδου.

Μαζί συνεχίζουμε!

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

«ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία»

Ψηφοδέλτιο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos