συνδυασμός "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Στην οριστικοποίηση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» και στην κατάθεση του στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, προχώρησε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Μανώλης Μενεγάκης.

Σημειώνεται, ότι το ψηφοδέλτιο του κ. Μενεγάκη απαρτίζουν 152 μέλη,

Όπως τόνισε ο Μανώλης Μενεγάκης, οι υποψήφιοι καταρτίζουν έναν αξιόλογο συνδυασμό, ο οποίος εγγυάται προοπτική για την επόμενη μέρα:

«Όλοι Μαζί για το Δήμο Αγίου Νικολάου! Με ένα ολοκληρωμένο, πολυσυλλεκτικό και συμπαγές ψηφοδέλτιο, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα όχι μόνο για το συνδυασμό, αλλά και για το Δήμο μας.

Πρόκειται για μία συγκροτημένη ομάδα αξιόλογων συνεργατών, με πρωτοποριακές ιδέες και διάθεση προσφοράς, η οποία θα αγωνιστεί για να έχει ο Δήμος Αγίου Νικολάου το μέλλον που του αξίζει.

Αποτελεί τιμή για εμένα, η εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν οι συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους!Όλοι «Μαζί» για το Δήμο Αγίου Νικολάου! 

Όλος ο συνδυασμός

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: