Απο την τελετή παράδοσης παραλαβήςΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7-09, στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης  Αγίου Νικολάου (ΔΗΠΕΔΑΝ), η επίσημη τελετή παράδοσης- παραλαβής του  προέδρου της  νέας «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  Αγίου Νικολάου» (ΔΗ.Κ.Ε.Α.Ν.) από τον κ. Μανόλη Θραψανιώτη Δημοτικό σύμβουλο, στον  Αντιδήμαρχο κ. Μανόλη Αικατερινάκη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΠΕΔΑΝ κ. Μανόλης Θραψανιώτης αφού καλωσόρισε τον νέο πρόεδρο της ΔΗΚΕΑΝ κ. Μ. Αικατερινάκη και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική  κατάσταση της ΔΗΠΕΔΑΝ, ευχαρίστησε το προσωπικό και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. της προηγούμενης επιχείρησης και ευχήθηκε στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. η νέα  επιχείρηση να πραγματοποιήσει με επιτυχία τους στόχους της στο νέο έργο που αναλαμβάνει. Δήλωσε επίσης ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, θα τους βοηθά και θα τους στηρίζει σε ότι χρειαστούν.

Στη συνέχεια με πρωτοβουλία του Δ.Σ. και του προσωπικού της ΔΗΠΕΔΑΝ, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Θραψανιώτης τίμησε  με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Σταύρο Αρακαδάκη,  για την πολύτιμη 15ετή  προσφορά του στην επιχείρηση, η οποία ήταν πάντα εθελοντική  και ανιδιοτελής.

Ο κ. Θραψανιώτης με τον κ. Αρακαδάκη«Ο  κ. Αρακαδάκης  είναι ταυτισμένος με τη ΔΗΠΕΔΑΝ και αποτελεί  το μακροβιότερο στέλεχός της από το 1995 έως και σήμερα» τόνισε ο κ. Θραψανιώτης.

Ο Αντιδήμαρχος και  πρόεδρος  της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Ν. κ. Μ. Αικατερινάκης ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μ. Θραψανιώτη και το Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που διετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο και μεταξύ άλλων σημείωσε τα παρακάτω: «…η νέα κοινωφελής επιχείρηση αντικατέστησε την ΔΗΠΕΔΑΝ  βάσει νόμου και στο νέο καταστατικό προστέθηκαν κάποιοι νέοι σκοποί όπως η τουριστική προβολή η οποία θα είναι ο κύριος άξονας των δραστηριοτήτων μας. Επίσης, υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σε αυτή την επιχείρηση με  βασικό μας μέλημα να εξοφληθούν άμεσα  οι οφειλές προς τους υπαλλήλους  της επιχείρησης οι οποίοι αγόγγυστα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  και γιαυτό το λόγο τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι η νέα  επιχείρηση  έχει τη δυνατότατα να αναπτυχθεί και να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες ώστε να προβάλλει σωστά και δυναμικά τον τόπο μας…»

Κατά τη διάρκεια της τελετής πήραν το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας και μέλος της ΔΗΚΕΑΝ κ. Μανόλης Πεπόνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος  και μέλος της ΔΗΚΕΑΝ κ. Γιώργος Πεδιαδίτης, η κ. Μαρία Καφετζάκη μέλος της ΔΗΚΕΑΝ και του τοπικού Συμβουλίου Καλού Χωριού καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για την πορεία και το έργο της νέας επιχείρησης η οποία όπως ανέφεραν  έχει σαν κύριο στόχο την ανάπτυξη και την προβολή του Τουρισμού  ο οποίος  αποτελεί έναν  από τους πιο σημαντικούς τομείς δράσης για την περιοχή μας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Ν. είναι: Πρόεδρος  ο Αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Αικατερινάκης και μέλη  ο κ. Μανόλης Πεπόνης με  αναπληρωτή τον κ. Τάσο Αναστασάκη,  ο κ. Γιώργος  Πεδιαδίτης με αναπληρωτή  τον κ. Νίκο Αφορδακό, η κ . Ρούλα Καναβάκη με αναπληρώτρια την κ. Μαρία Φαζού,  ο κ. Γιώργος  Χουρδάκης με αναπληρωτή τον κ.  Γιακουμάκη Μανόλη,  εκ μέρους των φορέων  ο κ. Χαρίλαος Αλεξάκης με αναπληρωτή τον κ. Σάββα  Βασιλειάδη , η κ. Μαρία Καφετζάκη με αναπληρώτρια την κ. Μαρίνα Ραπάνη.

Από το  Γραφείο Τύπου του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: