ΚαυκάςΗ ΚΑΥΚΑΣ η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα, έρχεται ακόμα πιο κοντά σε εσάς καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λασιθίου. Από την Τρίτη 5/6/2012 εφαρμόζεται ένα νέο δρομολόγιο για εκτέλεση παραγγελιών προς το νομό Λασιθίου με σκοπό την άμεση και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας.

Το κατάστημα του Ηρακλείου (Αγ. Τρύφωνος 2, Νέα Αλικαρνασσός) θα εξυπηρετεί τις παραγγελίες σας με παράδοση των προϊόντων μέσα σε 24 ώρες, διαθέτοντας την πλουσιότερη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα (75.000 προϊόντα) από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο:

SCHNEIDER, LEGRAND, PHILIPS, NEXANS, PANDUIT, SIEMENS, OSRAM, ABB, HAGER, i-LeD, 3M, SOLARWATT, SYLVANIA, SMA, OLYMPIA ELECTRONICS, COOPER UNIVEL, ΒIOKAL

Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε:

  • Ηλεκτρολογικό Υλικό
  • Φωτισμό νέας τεχνολογίας LED
  • Εκσυγχρονισμό ξενοδοχειακών μονάδων
  • Συστήματα Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης
  • Διαχείριση Ενέργειας (Έξυπνο κτίριο, αυτοματισμοί)
  • Φωτοβολταϊκά Συστήματα
  • Δομημένη Καλωδίωση

Κάνοντας τις παραγγελίες σας από τις 08:00 έως τις 17:00 καθημερινά (τηλ: 2810-240435, fax: 2810-240616), σας παραδίδουμε τα προϊόντα την αμέσως επόμενη ημέρα!

Είμαστε κοντά σας για κάθε σας ανάγκη!

 

 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού με πωλήσεις 77,2 εκατομμύρια ευρώ το 2011. Η εταιρεία απασχολεί 504 άτομα, διατηρεί άριστες σχέσεις με πάνω από 300 προμηθευτές και εξυπηρετεί περισσότερους από 5.000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Μέσα από το σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, το Κατασκευαστικό Τμήμα Ηλεκτρικών Πινάκων, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων, το Τμήμα Βιομηχανικών Εφαρμογών & Κτιριακών Λύσεων και το Τμήμα Ασθενών Ρευμάτων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

www.kafkas.gr

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: