ο Μανώλης ΛουτσέτηςΕυχαριστώ πολύ το Δήμαρχο Ιεράπετρας, που εξέδωσε δελτίο τύπου για τις επιστολές που απευθύνω σε αυτόν, και αποφεύγει να απαντά.

Όσον αφορά τα σχόλια του  για :

1. “ο εξ’ αποστάσεως Δημότης, έχει επιδοθεί με ανακρίβειες, αναλήθειες, και με εμπαθή τρόπο σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης του Δημάρχου“,

2.  “για την αναφορά του  ότι έχω απύθμενη εμπάθεια προς το Δήμαρχο”

3. Για το αντιπλημμυρικό έργο της Γρα Λυγιάς, που αναφέρει ο κ. Αναστασάκης,ύψους 200.000 ευρώ, που πληρώθηκαν λόγω έκπτωσης του εργολάβου 116.000 ευρώ, και αναφέρει ότι έγινε από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή, του έχω τονίσει κατ’ επανάληψη ότι έτσι είναι, αποφεύγει να το πει, αποφεύγει να πει στο κόσμο γιατί δεν έγιναν ούτε τα μισά από τα προβλεπόμενα στη μελέτη, αποφεύγει να πει αν παραλήφθηκε οριστικά το έργο, και το ποιο σημαντικό είναι ότι αποφεύγει να πει στο κόσμο την  αλήθεια για τις δικές του ευθύνες.

4. Υπομονή μέχρι να τελειώσει η Τουριστική Σεζόν κ. Δήμαρχε, και τότε θα δούμε ποιος είναι αυτός που βλάπτει την Ιεράπετρα, και τότε θα δούμε ποιος κατάντησε, με τις ενέργειες και πράξεις του,την Ιεράπετρα ένα μεγάλο χωριό.

Λίγη υπομονή κ. Δήμαρχε, γιατί διαλέξατε κακή χρονική στιγμή για να μου επιτεθείτε .

Εύχομαι στο κ. Αναστασάκη καλά μπάνια. {jcomments on}


Μανώλης Λουτσέτης


Δημότης Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας
( ο εξ’ αποστάσεως , σύμφωνα με το κ. Αναστασάκη )

Διαβάστε σχετικά:
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: