Ο επίμαχος δρόμος

Συνοικία Μύλος

Η υπόθεση του δρόμου στη συνοικία Μύλος της πόλης του Αγίου Νικολάου, απασχόλησε επί μακρόν το βράδυ της Δευτέρας (21/8), το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολου, σε μια προσπάθεια είτε να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, είτε να συγχωρεθούν νυν και προηγούμενοι. Κατά τους παρισταμένους, ευθύνες έχουν όλοι οι προηγούμενοι, όχι όμως και οι νυν κρατούντες, οι οποίοι με τη σειρά τους έβαλαν ένα λιθαράκι στον ωχαδερφισμό 30 και πλέον ετών.

 
Κατά τα άλλα η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα από το Ειρηνοδικείο Αγίου Νικολάου, αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα αύριο. (Τετάρτη 23/8)
 
Στο κυριότερο θέμα της ημέρας, στην ανακατανομή των σχολικών κτιρίων στο Δήμο Αγίου Νικολάου, ο Δήμαρχος πρότεινε και το Δημοτικό Συμβούλιο δέχτηκε, να παραχωρηθεί το ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου στη γέφυρα, στην Ανωτέρα σχολή Τουριστικής εκπαίδευσης, μετά τ μεταφορά του ΤΕΙ στα Λακώνια, παρά τις αντιρρήσεις τόσο των δημοτικών υπαλλήλων, όσο και άλλων νομικών προσώπων του Δήμου, που θα ήθελαν να μεταφερθούν εκεί, τόσο λόγω της έλλειψης χώρου, όσο και για τη οικονομία της υπόθεσης αφού ο Δήμος Αγίου Νικολάου, πληρώνει υπερβολικά ποσά νοικίων για να στεγάσεις τις υπηρεσίες του.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos