Οι "ορεινοί" δήμαρχοι της Κρήτης με τον ΠεριφερειάρχηΤην πολιτική βούληση και απόφαση της Κυβέρνησης να στηριχθούν οι Ορεινές περιοχές μετέφερε ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας προς το Δ.Σ του Δικτύου των Ορεινών Δήμων της Κρήτης που τον επισκέφθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας και τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες τους και για την συμμετοχή τους στο δίκτυο των Ορεινών περιοχών της Ευρώπης ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του στην προσπάθεια τους για υλοποίηση των στόχων τους προκειμένου να ενδυναμωθούν οι ορεινές περιοχές .

Ο κ. Τσόκας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης προς το Δίκτυο των Ορεινών Δήμων «Το κοινό των Ορεινών» στο οποίο μετχουν 16 Δήμοι και δύο Κοινότητες και επανέλαβε ότι η όλη προσπάθεια πέραν από την ενδυνάμωση των ορεινών περιοχών με τη συμμετοχή τους σε διεθνή δίκτυα συμβάλλουν και στην εξωστρέφεια της Κρήτης .

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Πρόεδρος του Δικτύου δήμαρχος Ανωγείων κ. Νίκος Ξυλούρης, ο αντιπρόεδρος δήμαρχος Κεραμειών κ. Μανόλης Στρατουδάκης ο Γραμματέας, δήμαρχος Οροπεδίου κ. Γιώργος Μηλιαράς και το μέλος, τέως δήμαρχος Ανωγείων, Γιώργος Κλάδος.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: