Η προσπάθεια από την χώρα μας με την τέλεση των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ να δημιουργήσει νέα δεδομένα απαλλάσσοντας τον αθλητισμό από την εμπορευματοποίηση, δημιουργεί την υποχρέωση σε όλους μας να συμβάλουμε στην απαλλαγή του ποδοσφαίρου από τα αρρωστημένα φαινόμενα του παρελθόντος επιτρέποντας στην οικογένεια να παρακολουθεί τους αγώνες φέροντας και στα γήπεδα την ιδέα του Ολυμπισμού.
Διακατεχόμενοι από ρομαντισμό και απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες χωρίς να αποβλέπουμε σε ίδια οφέλη, αναλάβαμε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Ο. Φ. Ιεράπετρας ευελπιστώντας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις στους συμπολίτες μας να βλέπουν την ομάδα της πόλης τους.

Πολιτικοποίηση και σκοπιμότητες επιβίωσης ή και εκμεάλλευσης κάποιων ομάδων, συσχετισμών ή παρατάξεων Δημοτικών ή άλλων δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν σχέση μετά ποδοσφαιρικά ή αθλητικά δρώμενα.
Εμείς το Δ. Σ. του Ο. Φ. Ιεράπετρας αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες που αγαπάνε το άθλημα και τους θέλουμε κοντά μας. Έχουμε ανάγκη την παρουσία τους και την συμπαράσταση τους. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε.
Ευχαριστούμε τα άλλα αδελφικά σωματεία της πόλης μας που έχουν με τη στάση τους αποδείξει την θέληση τους για συνεργασία και κοινή προσπάθεια.
Θα είμαστε και εμείς με την σειρά μας δίπλα τους αρωγοί στις προσπάθειες τους.
Η νέα διοίκηση θέλοντας να δημιουργήσει αξιόμαχη ομάδα για να τονώσει το ενδιαφέρον από τους ποδοσφαιρόφιλους της Ιεράπετρας, εμπλουτίσαμε την ομάδα μας και με ποδοσφαιριστές από την υπόλοιπη Ελλάδα, με γνώμονα το ήθος και την ποδοσφαιρική τους κατάρτιση. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρότυπα ποδοσφαιριστών για να ωθήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Η δημιουργία αυτή ως διέξοδος στους νέους, είναι κατά τη γνώμη μας ότι πιο ωφέλιμο μπορείς να προσφέρεις στην κοινωνία μας.
Στοχεύουμε παράλληλα στην δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με προϋποθέσεις και υποδομή ώστε να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον στα παιδία της περιοχής.
Πιστεύουμε ότι και αυτοί θα καταλάβουν το λάθος τους γιατί κάτι που μπορεί για αυτούς να μην είναι μέσα στα ενδιαφέροντα τους, για τους πολλούς μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ύψιστης σημασίας.
Καλούμε τον κόσμο του Δήμου Ιεράπετρας και όχι μόνο να εμπιστευθεί την νέα προσπάθεια να την στηρίξει εγωιστικά για τον τόπο του. Γιατί αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos