Νομάρχης Λασιθίου, Αντώνης Στρατάκης Ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης και ως επικεφαλής του Συνδυασμού, «Λασίθι – Κοινωνία Πολιτών», απαντά στις πρόσφατες αιτιάσεις του «Λασίου Κοινού» για όλα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου, στις 28 Ιανουαρίου 2005.

Με έκπληξη αλλά και ανησυχία για το που πάμε ενημερωθήκαμε για τις επισημάνσεις της κίνησης πολτών Λασιθίου «ΛΑΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ» σχετικά με τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου στις 28-01-05.

Θα περιμέναμε αν μη τι άλλο οι συνάδελφοι της παράταξης «ΛΑΣΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ» αφού προβληματιστούν να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη από το Λασιθιώτικο Λαό του οποίου την εμπιστοσύνη, ζήτησαν στις περασμένες Νομαρχιακές εκλογές. Αντ΄ αυτού ζητούν και ρέστα.

Ώστε λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι η φράση «είχα της ψ…. μου το χαβά» είναι Αριστοφανική και κατά συνέπεια συμφωνείτε και ούτε λίγο ούτε πολύ θα πρέπει με εκφράσεις του είδους αυτού να διαπαιδαγωγούμε και τους νέους μας.

Φαίνεται πως μετά τους «νταβατζήδες» του κ. Πρωθυπουργού, την ακατονόμαστη φράση του Υφ/ργού Εθνικής Αμυνας κ. Μιχαλολιάκου προς τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, πήρατε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος, πολύ δε περισσότερο όταν φέρει και τη σφραγίδα του Αριστοφάνη.

Εμείς σε αυτόν σας τον κατήφορο δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Μας χωρίζει πραγματικά με την παράταξή σας και τους εκφραστές της μεγάλη απόσταση, όσον αφορά τις δεολογικές, πολιτικές και άλλες αξίες. Με άλλα λόγια έχουμε διαφορετικό χαβά. «Αιδώς Αργείοι».

Για το συνδυασμό «ΛΑΣΙΘΙ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»,

Αντώνης Στρατάκης. Νομάρχης Λασιθίου.

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ

Πα.Σο.Κ.. Τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, την Παρασκευή 28 του μήνα, με πρωταγωνιστή τον κ. Ζουράρι είναι απαράδεκτα για τα ήθη του Λασιθιώτικου λαού, όταν μάλιστα τα γεγονότα παρακολούθησε ο Λασιθιώτικος λαός μέσω του τς τηλεόρασης .

Τον κ . Ζουράρι απασχολούν η προβολή της αρχαιομάθειάς του για τον Θουκυδίδη και τον Αριστοφάνη, για να δικαιολογήσει τη χυδαιολογία του για τα γεννητικά του όργανα !

Έχουν μεγάλη ευθύνη τα μέλη του «Λάσιον Κοινόν» , αλλά ακόμη μγαλύτερη ευθύνη έχει η Νέα δημοκρατία, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ., Ζουράρις .

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι του «Λάσιον Κοινόν» , ότι οι θεσμοί δεν υπηρετούνται με τη χυδαιολογία Ο κ. Ζουράρις , στο όνομα του Αριστοφάνη , νομίζει ότι στο χώρο λειτουργίας του θεσμού μπορεί να χουλιγκανίζει με εκφράσεις, που ακούγονται μόνο σε χαμαιτυπεία.

 Θα πρέπει να γνωρίζει η Ν. Δ. που τον έχρησε αρχηγό του ψηφοδελτίου της στο ότι όσο δεν διαχωρίζει τη θέση της από αυτόν τον χυδαιολόγο , το συμπέρασμα είναι ότι ταυτίζεται μαζί του.

Το «Σεμνά & Ταπεινά» της προεκλογικής υποσχεσιολογίας του κ. Καραμανλή σύντομα αντικαταστάθηκε από τους «νταβατζήδες , τους τσαμπουκάδες» και τώρα ψάχνουν άλλοθι στα γεννητικά τους όργανα .

………Αιδώς Αργείοι .

Νομαρχιακή Λασιθίου του Πα.Σο.Κ..

Print Friendly, PDF & Email

Από manos