Οι θερμόαιμοι νέοι μας κάποιες φορές υπερβάλλουν εαυτόν. Έτσι τις προηγούμενες μέρες επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι προσβλήθηκαν από όσα διαμείφθηκαν σε έναν σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα, οπότε αποφάσισαν να συγκρουστούν για να λύσουν τις διαφορές τους μοιράζοντας την απόσταση.

Οι μεν από τον Άγιο Νικόλαο, οι δε από την Ιεράπετρα, έδωσαν ραντεβού για τη σύγκρουση κάπου στη μέση. Στην Παχεία Άμμο.

Όμως επειδή είχαν γνώση οι φύλακες, ένας έλεγχος σε ένα αυτοκίνητο από αυτά που μετέφερε μερικούς από τους νέους, έχει σαν αποτέλεσμα ευρήματα μερικές σιδηρογροθιές και κάποια άλλα αντικείμενα που μπορείτε να διαβάσετε και στο επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η γενική αστυνομική διεύθυνση Κρήτης.

Οι νέοι κρατήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης και γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, προσήχθησαν ενώπιον της εισαγγελέως πρωτοδικών Λασιθίου της οποίας η φωνή ακουγόταν έξω από τα γραφεία. Τους κατσάδιασε και τους άφησε ελεύθερους ορίζοντας τακτική δικάσιμο τον Νοέμβριο. Ευτυχώς σύγκρουση δεν υπήρξε, έστω και με αυτό τον τρόπο τέλος καλό όλα καλά κι ας ελπίσουμε ότι οι νέοι μας θα βγάλουν μυαλό.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της διεύθυνσης αστυνομίας Κρήτης:

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και για παράβαση Κ.Ο.Κ. στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, προσήχθησαν ακόμη οκτώ (8) άτομα

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας και της πρόληψης περιστατικών συμπλοκής ατόμων συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων ένα (1) ακόμη άτομο κατηγορούμενο για παράβαση Κ.Ο.Κ. σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Λασιθίου

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου για επερχόμενη συνάντηση περίπου τριάντα (30) ατόμων, βραδινές ώρες της 26-02-2024 σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας με αφορμή αθλητική εκδήλωση, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Στους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας και Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας συνελήφθησαν τρία (3) άτομα διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

  • δύο (2) σιδερογροθιές,
  • κτηνοτροφική βέργα και
  • κατσαβίδι.

Επιπλέον, συνελήφθη ένα (1) ακόμη άτομο κατηγορούμενο για παράβαση Κ.Ο.Κ. καθώς κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν οκτώ (8) ακόμη άτομα. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos