Πάνος Καμμένος, φοιτητέςΟλιγόωρη επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (25/2) ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ηρακλείου Νότη Μαριά, την υποψήφια βουλευτή Λασιθίου Έφη Ροδανάκη καθώς και στελέχη του κόμματος.

Το οδοιπορικό Καμμένου, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας, με πρώτη στάση το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι. Επόμενος σταθμός ήταν το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, ενημέρωσε τον πρόεδρο των Αν.Ελ., για τα θέματα που απασχολούν το δήμο.

Σειρά είχε το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου συνάντηση διοίκηση και εργαζόμενους, το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και τέλος βρέθηκε στα Λακώνια στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ, όπου μίλησε με τους φοιτητές. Είχε προηγηθεί μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τους φοιτητές του ΤΕΙ τόσο από την Ιεράπετρα, όσο και από τον Άγιο Νικόλαο.

Πάνος Καμμένος, φοιτητέςΣτις δηλώσεις του ο κύριος Καμμένος, αναφέρθηκε στο νομό Λασιθίου, λέγοντας ότι δέχεται μια επίθεση, η οποία έχει παλιές ρίζες, από την εποχή που ο Σημίτης τον είχε γεωγραφικά τοποθετήσει “στου διαόλου τη μάνα”. Δεν είναι στου διαόλου τη μάνα, είναι η Ελληνική περιφέρεια η οποία είναι ευλογημένη, με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Υποσχέθηκε δε οι Αν.Ελ. θα είναι δίπλα στη προσπάθεια των μαθητών, καθηγητών, δήμου και κατοίκων, της περιοχής. Θα φέρει είπε, άμεσα αυτά τα θέματα στη Βουλή, υποσχόμενος παράλληλα ότι θα επισκεφτεί Σητεία και Ιεράπετρα, το συντομότερο δυνατόν.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: