από τη σύσκεψη στη ΠεριφέρειαNα μη γίνει την Πέμπτη η ψήφιση της τροπολογίας για τη δημιουργία του «Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α. Ε.», ζητά μ’ επείγουσα επιστολή του από τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσο Βολουδάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Ο Περιφερειάρχης στην επιστολή του μεταφέρει το μήνυμα της συνάντησης των βουλευτών, των Δημάρχων και των φορέων της Κρήτης, να μην τεθεί προς ψήφιση η τροπολογία, αλλά να υποβληθούν συγκεκριμένες προτάσεις  σε συνεργασία με την ΠΕΔ και να υπάρξει συνάντηση μεταξύ Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης μ’ εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων του νησιού. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης προς τον υφυπουργό Μανούσο Βολουδάκη, αναφέρει:

 

«Αγαπητέ Υφυπουργέ

Μετά τη συνάντηση της 23ης Φεβρουαρίου με φορείς της Κρήτης αποφασίστηκε να ζητηθεί από εσάς να μη γίνει την Πέμπτη η ψήφιση της τροπολογίας για τη δημιουργία του «Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α. Ε.», αλλά να σας υποβάλουμε τις προτάσεις μας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) και να οριστεί άμεσα  μια κοινή συνάντηση μας (Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης). Πιστεύω ότι με τη συνεργασία όλων μας μπορεί να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, η οποία να   δίνει στην τοπική κοινωνία λόγο σε μεγάλα έργα, όπως αναφέρει η επιστολή σας

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: