Λαϊκή Στάση ΠληρωμώνΗ Λαϊκή Στάση Πληρωμών παρούσα για άλλη μία παρέμβασή της στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και σήμερα. (13/11/2013)

Μετά από πολύ καιρό, βρεθήκαμε στον χώρο χωρίς την παρουσία μονάδος ΜΑΤ,παρά μόνο μερικών αστυνομικών,καθώς εισακούσθει η παράκληση των δικαστικών υπαλλήλων να αποχωρήσουν από το κτήριο,ειδάλλως θα απείχαν από τα καθήκοντά τους.

Η Λ.Σ.Π. οφείλει να ευχαριστήσει τους δικαστικούς υπαλλήλους,που αναγνώρισαν,και μάλιστα κατά δήλωσή τους, την φιλειρηνική μας προσπάθεια να διασώσουμε τις περιουσίες συμπολιτών μας από τα τραπεζικά “ανθρωποφάγα” ιδρύματα.
Σήμερα πλειστηριάζονταν από τράπεζες 2 ακίνητα από τράπεζες.

1) Ένα οικόπεδο της τάξεως των 5 στρεμμάτων στο Κορακοβούνι Ηρακλείου,από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,με τιμή εκκίνησης τα 125.000 ευρώ.

2) ‘Ενα οικόπεδο της τάξεως των 8 στρεμμάτων στις Αρχάνες,από την EUROBANK,με τιμή εκκίνησης τα 200.000 ευρώ.

Κατά την διαδικασία δεν βρέθηκαν πλειοδότες,με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν και πάλι άγονοι οι πλειστηριασμοί και να έχουν χαμηλότερη τιμή εκκίνησης την ερχόμενη φορά.

Η Λ.Σ.Π. θα συνεχίσει να παραβρίσκεται κάθε Τετάρτη,προσπαθώντας να ακυρώνει την διαδικασία και να διασώζει τις περιουσίες ιδιωτών από τράπεζες.

Όπως πλέον έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό,από το νέο έτος και κατ’ εντολήν της ΤΡΟΪΚΑ,παύει να προστατεύεται η πρώτη κατοικία και έτσι θα χαθούν χιλιάδες σπίτια συνανθρώπων μας.

Μιλάμε λοιπόν για μια τραγωδία που επίκειται και πρέπει όλος ο κόσμος να ενεργοποιηθεί και να συνταχθεί στο πλευρό μας και στον αγώνα που δίνουμε εδώ και 8 μήνες,και που απρόσκοπτα θα συνεχίσουμε να δίνουμε.

Μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας,θα μπορέσει να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσει τις περιουσίες μας,αλλά κυρίως την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε λοιπόν για άλλη μία φορά τον λαό του Ηρακλείου,να έρθει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη 20/11/2013 και ώρα 15:15, για άλλη μία παρέμβαση.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

 

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/11/13 και ώρα 15:15 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

https://www.facebook.com/groups/laiki.stasi.pliromon/

laikistasipliromon-hraklio@googlegroups.com

{youtube}FDVw99o4WsA{/youtube}

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: