Σάββας ΡομπόληςΣτον Άγιο Νικόλαο, βρέθηκε τη Τετάρτη (13/11) ο Σάββας Ρομπόλης, επιστημονικός Διευθυντή του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και καθηγητής οικονομικών Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου, προσκεκλημένος του εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και των σωματείων νομού Λασιθίου.  Το βράδυ της Τετάρτης  μίλησε για τη “Σύγχρονη κρίση στην οικονομία και την κοινωνική ασφάλιση, προτάσεις των συνδικάτων”.

Δυστυχώς το ακροατήριο λιγοστό, προφανώς διότι η περιοχή του Αγίου Νικολάου, είτε δεν έχει προβλήματα, είτε τα λύνει ο από μηχανής Θεός….

Ο κ. Ρομπόλης, μετέφερε τις θέσεις της Γ.Σ.Ε.Ε. για το πρόβλημα της χώρας και τις προτάσεις για την έξοδο από τη κρίση, η οποία όπως είπε, δεν θα είναι πλήρης, ούτε γρήγορη. Η παραγωγική βάση της χώρας έχει απαξιωθεί έως καταστραφεί σε κάποιες περιπτώσεις, εγκαταστάσεις έχουν λεηλατηθεί οπότε δεν είναι εύκολη υπόθεση μια οποιαδήποτε επένδυση.

Η Γ.Σ.Ε.Ε. προτείνει την αύξηση του  μισθούς τα 751 Ευρώ όπως ήταν πριν τις μειώσεις, κάτι που θα έχει ευεργετικές επιδράσεις σε πολλά επίπεδα.

Ακούστε τι είπε ο κύριος  Ρομπόλης:

 

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: