περί παράτασης εκτέλεσης οχλουσών εργασιών....ξανά
από τη συνεδρίαση

Ξαφνιαστήκαμε όταν ήρθε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, “Πρόσκληση συμμετοχής σε έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την 15-5-2023”. Ποιο ήταν το ζόρι του έκτακτου και μάλιστα δια τηλεδιάσκεψης;

Συζήτηση – απόφαση περί παράτασης εκτέλεσης οχλουσών εργασιών στα όρια του Δήμου έως 31-5-2023

…..οπότε το επείγον του θέματος έγινε άμεσα κατανοητό, όπως και η τηλεδιάσκεψη. Για πολλοστή φορά, γίνεται το χατίρι, ξενοδοχείου, του οποίου οι οχλούσες εργασίες, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, δεν θα σταματήσουν την ημέρα που όρισε το δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου. Και για να εξαγνίσουμε την υπόθεση βάλαμε και τις όποιες οχλούσες κατασκευές της ΔΕΥΑΑΝ, εκτός της πόλης κυρίως.

Τώρα, εάν όλη αυτή η όχληση έχει σαν αποτέλεσμα 20 λεπτά να για περάσει κάποιος τον δρόμο ή το ένα χατίρι θα προκαλέσει και άλλες οχλήσεις, ψιλά γράμματα.

Τελικά και μετά από κάμποση ώρα αντεγκλήσεις, το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία με 12 ψήφους από τη πλευρά του δημάρχου, έναντι 7 κατά και μία απουσία. Το κατά πόσον θα γίνει σεβαστή η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, εδώ θα είμαστε τη 1η Ιουνίου και θα δούμε, αλλά το ΄χουμε ξαναζήσει…..

Δείτε τη συνεδρίαση:

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos