Σεραφείμ Τσόκας«Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αποτελούν μια από τις αναγκαίες απαντήσεις στο μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα της αλλαγής των κλιματικών συνθηκών και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκιρίες και καινοτομίες ,δημιουργούν νέες πηγές εισοδημάτων και νέες θέσεις εργασίας, που τόσο τις έχουμε ανάγκη

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην ημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικές ραστηριότητες και ευκαιρίες στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Κρήτη» που διοργάνωσε στο Ηράκλειο η Περιφέρεια Κρήτης και το Ενεργειακό Κέντρο.

Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στις κατευθύνσεις της Περιφέρειας Κρήτης για την πραγματοποίηση όσον το δυνατόν περισσότερων επενδύσεων και εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο νησί μας.

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση του πλαισίου εφαρμογής αλλά και παραδειγμάτων διαφορετικών εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αποκλειστικά από Κρήτες επενδυτές, μελετητές, κατασκυαστές και εγκαταστάτες.

Να σημειώσομε ότι οι εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Κρήτη ξεπερνούν τα 170 εκατομμύρια ευρώ με πολλαπλές επιπτώσεις στην κοινωνία ,στην οικονομία και στην προστασία περιβάλλοντος της Κρήτης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos