ΣεληνάριΑπό την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω ολοκλήρωσης των εργασιών αντιμετώπισης κατολισθήσεων στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Σεληνάρi αίρεται η εκτροπή  της λωρίδας κυκλοφορίας από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο στη Χ.Θ. 178 + 900 (από Σεληνάρι)   έως τη Χ.Θ. 174 + 900 (διακλάδωση Σισίου – θέση Τάρμαρος) της Νέας Εθνικής Οδού. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο και από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα διεξάγεται κανονικά μέσω της Ν.Ε.Ο. Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου , το τμήμα της οποίας από Χ/Θ 178+900 (Σεληνάρι) έως τη Χ/Θ 174+900 (διακλάδωση Σισίου – θέση Τάρμαρος)  ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΠΛΗΣ     ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ .

Το τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού από Σεληνάρι μέχρι τον εσωτερικό κόμβο προς Σίσι ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΠΛΗΣ     ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ .

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμήσεις  θα ισχύουν  από  το Σάββατο 21-09-2013 και περί ώρα 07.00 .

Οι χρήστες του παραπάνω  Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή .
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: