Πολύς ο κόσμος που μαζεύτηκε στο φρούριο Καλές στην Ιεράπετρα αντιδρώντας στη κατεδάφιση των κατασκευών κυρίως εστιατορίων και καφετεριών στη παραλία.

Παρά την εμφάνιση μονάδας των ΜΑΤ, ο κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Μανώλη Φραγκούλη αλλά και τον σύλλογο Εστίασης, συγκεντρώθηκε εμπρός από το φρούριο του Καλέ, εκφράζοντας την αντίδραση όλων με τον τρόπο που έχουν δρομολογηθεί οι κατεδαφίσεις από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης.

Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας:

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας στηρίζει την κινητοποίηση αγανάκτησης από τους καταστηματάρχες της παραλιακής ζώνης στην Ιεράπετρα , με αίτημα για αναστολή των πρωτοκόλλων κατεδαφίσεων στο παραλιακό μέτωπο.

Στηρίζουμε επίσης το εύλογο και δίκαιο αίτημά τους – και αίτημα ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας – να ολοκληρωθούν πρωτίστως οι μελέτες ανάπλασής, ώστε αυτό το εγχείρημα να χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρο πλάνο , με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αλλά και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για το σύνολο του έργου.

Έως τότε, οι αγρότες της Ιεράπετρας ενώνουν την φωνή με τους υπολοίπους φορείς της πόλης και θα βρίσκονται στο πλευρό για όσο χρειαστεί, με αίτημα την οριστική λύση  σε αυτό το ζήτημα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos