Οδός ΝεαπόλεωςΑίτημα προς την υπηρεσία Δόμησης Δήμου Αγίου Νικολάου με Θέμα: «Δημοτική Οδός Νεαπόλεως – Ζητούνται επεξηγήσεις», κατέθεσε η Δημοτική Συνεργασία.

Άγιος Νικόλαος , 19.02.2014

Παρακαλούμε όπως  μας ενημερώσετε με γραπτή σας απάντηση για τα παρακάτω:

  1. Εάν η οδός Νεαπόλεως ,η οποία είναι τμήμα της Περιφερειακής οδού Αγίου Νικολάου και βρίσκεται στην περιοχή Σταυρός, είναι Δημοτική οδός
  2. Εάν γνωρίζετε ότι η Δημοτική οδός αυτή παραμένει κλειστή επί διμήνου και πλέον, με πρωτοβουλία και ενέργειες από την ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ.
  3. Ελήφθη σχετική άδεια από την Υπηρεσία σας ή από άλλη αρμόδια αρχή αν γνωρίζετε για το κλείσιμο της εν λόγω οδού ;

Σε περίπτωση είτε θετικής είτε αρνητικής απάντηση σας στο δεύτερο ερώτημα μας, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε το σύνολο των ενεργειών που προτίθεστε να αναλάβετε προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η κυκλοφορία της Δημοτικής οδού Νεαπόλεως.

Οδός ΝεαπόλεωςΓνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το πρόβλημα στην περιοχή, σας ενημερώνουμε ότι οι παρόδιοι της οδού αυτής είναι ανάστατοι και προτίθενται να προβούν σε νομικές και άλλες ενέργειες. Με πρόσφατη παρέμβαση  μας καταφέραμε να τις αποφύγουμε ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα στην ομαλή εξέλιξη των έργων ΒΟΑΚ που εκτελούνται στην περιοχή, όμως οι εξελίξεις δεν δικαιώνουν την ενέργεια μας αυτή.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση σας και το κυριότερο για τις άμεσες ενέργειες σας προκειμένου να επανέλθει η ομαλή κυκλοφορία της Δημοτικής οδού.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

 

Πανίκος Καρατσής

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: