ΙΚΑ προσεχώς κλειστόνΔεύτερη ημέρα κατάληψης στο Τοπικό Υποκατάστημα ΙΚΑ Αγίου Νικολάου από Αγανακτισμένους Ασφαλισμένους, Κοινωνικούς φορείς και σωματεία του ευρύτερου Δήμου Αγίου Νικολάου που αντιδρούν και αντιστέκονται στην απαράδεκτη και προσβλητική απόφαση της Διοίκησης ΙΚΑ να κλείσει το μεγαλύτερο ΙΚΑ του Νομού Λασιθίου το Υποκατάστημα ΙΚΑ Αγίου Νικολάου, χωρίς επιχειρηματολογία , και με παζάρια παρασκηνιακά των υπόγειων κομματικών μηχανισμών και των εμπνευστών τους.

Το χθεσινό Συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στη κεντρική πλατεία, Αγίου Νικολάου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή και αγωνιστικότητα.

Διαβάστηκαν ψηφίσματα από όλους τους φορείς, του Δήμου Αγίου Νικολάου συλλόγους , παραγωγικών φορέων, και  κομματικών οργανώσεων .

Επόμενο συλλαλητήριο προγραμματίζεται για αύριο 16/10/2013 στις 6.30 μ.μ στη κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου από τους ασφαλισμένους, τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και την επιτροπή αγώνα Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αυτή η απόφαση της Διοίκησης ΖΗΤΑΜΕ να ακυρωθεί και το Υποκ/μα ΙΚΑ Αγίου Νικολάου να ενισχυθεί με προσωπικό σύμφωνα με τα πραγματικά ασφαλιστικά μεγέθη που διαθέτουμε.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: