Θεοδόσης ΚαλαντζάκηςΠρος:  Διοικητή της 7ης ΥΠΕ.

κ. Αντώνη Γρηγοράκη

Αξιότιμε κ. Διοικητή

Αναλάβατε,  σε μια  δύσκολη συγκυρία να υπηρετήσετε  με ρεαλισμό, σοβαρότητα και συνέπεια, την προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Κρήτη.

Με αφορμή λοιπόν τα προβλήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τη λειτουργία των  υπηρεσιών  υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, απευθύνομαι σε εσάς προκειμένου να στηρίξετε ξεκάθαρα το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου, αναλογιζόμενος την σημαντική του προσφορά σε όλη την έκταση της νότιας παραλιακής ζώνης του Νομού Λασιθίου και Ηράκλειου και συγκεκριμένα στις περιοχές  του Δήμου Βιαννου, του Δήμου Ιεράπετρας, του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού και ακόμα και του Δήμου Σητείας στη Δημοτικής Ενότητας Λεύκης.

Από τη θέση μου, ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας και ως πρώην Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού,  σεβόμενος τις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας της ευρύτερης  περιοχής,  τους χιλιάδες  κατοίκους της, τους εργαζομένους,  τους χιλιάδες επισκέπτες καθώς και τους εκατοντάδες οικονομικούς μετανάστες, θεωρώ αυτονόητο ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας θα πρέπει να συνεχιστεί με ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο χαρακτήρα.

Η επιβίωση της περιοχής μας και η ανάπτυξή της σε όλους τομείς και ειδικότερα στη γεωργία και στον τουρισμό  καθιστά αναγκαία τη λειτουργία ενός σύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου, το οποίο θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και θα είναι στελεχωμένο με πλήρες ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Η υγεία δεν είναι παιχνίδι στα χέρια κανενός! Είναι δικαίωμα όλων !

Δεν είναι οικονομικό μέγεθος! Είναι πολύτιμο αγαθό!

Γι αυτό και  όλοι εμείς οι κάτοικοι της Ιεράπετρας και των γύρω περιοχών ζητάμε να συμπαρασταθείτε στο δίκαιο αίτημα μας!

Λέμε όχι σε μια ακρωτηριασμένη υγεία! Λέμε όχι στη διάλυση του Νοσοκομείου μας!

Λέμε ΝΑΙ σε ένα   Αυτοδιοίκητο  Νοσοκομείο  Ιεράπετρας!

Δεν είναι πολυτέλεια! Είναι ανάγκη!

Είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία που σας διακρίνει στα κοινά και την ευαισθησία σας  για θέματα υγείας θα στηρίξετε το δίκαιο και αυτονόητο αίτημα μας.

Είμαι στη διάθεση σας προς  αυτή την κατεύθυνση συνεργασίας, {jcomments on}

Με εκτίμηση

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Ανεξάρτητος

Δημοτικός Σύμβουλος   Ιεράπετρας

Πρώην Δήμαρχος  Μακρύ Γιαλού.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: