ΕλούνταΕπιστολή προς όλα τα ξενοδοχεία του Δήμου Αγίου Νικολάου, απέστειλε ο δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, ζητώντας στοιχεία για τους πελάτες που φιλοξενούσαν το διήμερο 8 και 9 Μαΐου 2011, όταν διεξήχθη η απογραφή στη περιοχή, τα αποτελέσματα της οποίας, (de facto πληθυσμός), δημιουργούν ερωτηματικά και προβλήματα.

Η επιστολή:

Διαπιστώθηκε ότι με τη δημοσίευση των επισήμων στοιχείων του πραγματικού (De facto) πληθυσμού της απογραφή του 2011, ο Νομός Λασιθίου και ο Δήμος μας έμεινε πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους νομούς αλλά και τουριστικούς Δήμους της Κρήτης.

Από ότι ενημερωθήκαμε η διαφορά προκύπτει από τους παρεπιδημούντες επισκέπτες του Δήμου μας.

Αυτή η διαφορά σημαίνει ότι την επόμενη δεκαετία θα έχουμε διαφορά πόρων και χρηματοδοτήσεων σε όλα τα επίπεδα, με δραματικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των επισκεπτών σας στις 8 και 9 Μαΐου 2011, ημέρα κατά την οποία έπρεπε να πραγματοποιηθεί η απογραφή. Τα στοιχεία πρέπει να προέρχονται από  το βιβλίο πόρτας και να στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα.

Ήδη έχουμε ζητήσει να γίνει σχετικός έλεγχος και ως εκ τούτου τα στοιχεία που θα μας δώσετε είναι πολύ κρίσιμα και η βοήθεια σας πολύ σημαντική.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dimos.agn@gmail.com ή στο fax: 2841025493, έως τις 15 Απριλίου 2013 με την εξής μορφή:

8/05/2011 – Αριθμός Ατόμων:  ______

9/05/2011 – Αριθμός Ατόμων:  ______

Παρακαλούμε επίσης το Σύνδεσμο Ξενοδόχων, το Σύνδεσμο Τουριστικών Καταλυμάτων, το Εμπορικό Επιμελητήριο και το Σύλλογο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, στους οποίους κοινοποιούμε το παρόν, να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των στοιχείων.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Δημήτρης Κουνενάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos