το συνεργείο στο λιμάνι του Αγ. ΝικολάουΤηλεοπτικό Συνεργείο του Γερμανικού Τηλεοπτικού καναλιού ZDF, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Δήμο Αγίου Νικολάου και με τη βοήθεια του γνωστούς φυσιοδίφη Γιώργη Αφορδακού, ξεναγήθηκε, είδε και κατέγραψε, σκηνές της ζωής της περιοχής, τις οποίες συνήθως δεν συναντά κανείς εύκολα εάν δεν γνωρίζει.

Με οδηγό λοιπόν τον Γιώργη Αφορδακό, το Γερμανικό Συνεργείο, ανέβηκε στον Κρούστα όπου στη μάντρα βοσκού, είδε από πρώτο χέρι τον δικό μας Κρητικό τρόπο, παρασκευής του τυριού, αλλά και στο χωριό, κατέγραψε τη παρασκευή των σκιουφιχτών μακαρονιών στο χέρι.

Στη συνέχεια του συνεργείο πέρασε από τη Κριτσά, το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, πέρασε από την Ελούντα, ανέβηκε μέχρι τις Πινές, καταγράφοντας πολλών ωρών υλκό το οποίο θα αποτελέσει τον κυρίως κορμό για την παρουσίαση της περιοχής, από το κανάλι.

Θα προσπαθήσουμε να πληροφορηθούμε για την ώρα μετάδοσης του συγκεκριμένου προγράμματος, για να πληροφορήσουμε όσους θα ήθελαν να το δουν από το δορυφορικό ZDF.

Αποψη μας ήταν και είναι, ότι τέτοιου είδους προβολή, είναι πολύ πιο ουσιαστική από τους συνήθεις τρόπους, που είναι συνήθως πολυέξοδοι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos