Από την απονομήΤο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου διεξήχθη στις Σέρρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών. Ο Αθλητικός σύλλογος TAE KWO DO Αγίου Νικολάου συμμετείχε στο ρωτάθλημα με 6 αθλητές και 2 αθλήτριες συνοδευόμενοι από τον προπονητή του κ. Κουλουγουσίδη Δημήτριο και γονείς των παιδιών. Πραγματοποίησε μια άριστη εμφάνιση και κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό μετάλλιο και 3 χάλκινα μετάλλια ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των μεταλλίων που κτέκτησε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια σε επίσημα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας στα 70 μετάλλια.

Συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου μας Κάββαλος Εμμανουήλ κατέκτησε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο εξασφαλίζοντας για δεύτερη φορά το διαβατήριο του για την Εθνική Οάδα και για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιρλανδία τον Μάιο. Ο αθλητής του συλλόγου μας Μασσάρος Αλέξανδρος κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο , η αθλήτρια Καροφύλλου Σοφία κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο και ο αθλητής Κουλουγουσίδης Εμμανουήλ κατέκτησε 2 άλκινα μετάλλια.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση των αθλητών Φαζού Εμμανουέλλα, Μαρνέλου Θέμελη, Φαζού Γιώργου και Κεντριανού Γιάννη. Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Κουλουγουσίδη για τις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει τόσα χρόνια ώστε φέτος να αναδείξει το σύλλογο σαν τον κορυφαίο στην Ελλάδα.

Ο σύλλογος βραβεύτηκε στο τέλος των αγώνων με το κύπελλο της 1ης θέσης σε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

%d