Αλεξία Παντιέρα - Μαραγκουδάκη, δήλωση υποψηφιότητας
Αλεξία Παντιέρα – Μαραγκουδάκη

Αγαπητοί φίλοι συνδημότες, ονομάζομαι Αλεξία Μαραγκουδάκη.
Είμαι παντρεμένη με το Νικόλαο Παντιέρα και έχουμε δύο κορίτσια, την Αναστασία και την Εμμανουέλα. Είμαι  απόφοιτη του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας των σχολών Επιστημών υγείας, Νομικής και Διοίκησης επιχειρήσεων.  

Έχω παιδαγωγική επάρκεια από το  πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και έχω διδάξει για πολλά έτη στη δευτεροβάθμια  εκπαίδευση.

Εργάζομαι 20 χρόνια στην Δημόσια υγεία και  έχω επιμορφώσεις από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης σε θέματα διαχείρισης κρούσεων και συγκρούσεων, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, management και άλλων.

Έχω κάνει εισηγήσεις σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά συνέδρια σε θέματα υγείας. Είμαι μέλος του ΔΣ του Λυκείου Των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου και γνωρίζω Αγγλικά. Έπειτα από πρόταση του υποψήφιου Δήμαρχου κ. Κοκκίνη την οποία και με τιμή αποδέχτηκα, δηλώνω την συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από τους προφανείς, αυτός ο χαρισματικός τόπος αξίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων μας.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο καταγράφεται με τις πράξεις καθενός μας  και όλων μαζί, δηλώνω παρούσα και θα είμαι εδώ για  να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για έναν  τόπο που μας αξίζει .

Έτσι λοιπόν με μεράκι, όρεξη, αγάπη και ανιδιοτέλεια θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να προσφέρω  και να ανταποδώσω την αγκαλιά και την αγάπη που τόσο απλόχερα μου προσφέρατε έως σήμερα.

Με Εκτίμηση

Αλεξία Παντιέρα – Μαραγκουδάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos