Ελένη Τζερεμέ, Δικαίωμα στη πόλη
η Ελένη Τζερεμέ

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Τζερεμέ Ελένη.

«Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ήρθαμε με την οικογένειά μου στον Άγιο Νικόλαο λόγω της εργασίας του πατέρα μου στο Ι.Γ.Μ.Ε., όπου και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες  σπουδές μου (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση).

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως καθηγήτρια Μαθηματικών σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης.

Από το 2001 εργάζομαι σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δημόσιο Τομέα.

Είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Γαρεφαλάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο στη Δ.Α.Ε.Α.Ν. κι έχουμε τρία παιδιά, τον Γιάννη, τον Παντελή και τη Μυρτώ.

Ασχολούμαι με τα κοινά επί σειρά ετών. Έχω υπάρξει μέλος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων στο 2ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου. Ανήκω στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. στο Περιφερειακό Τμήμα Αγίου Νικολάου, στο οποίο έχω δραστηριοποιηθεί σε επιτελική θέση. Είμαι μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας Καθηγητών Αγίου  Νικολάου (Π.Ο.Κ.Α.Ν.). Από τον Δεκέμβριο του 2018 είμαι Πρόεδρος στο Παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας έχοντας διατελέσει Γραμματέας και Μέλος των προηγουμένων Δ.Σ.

Ευχαριστώ τον Αντώνη Ζερβό για την τιμή που μου κάνει να συμμετέχω στο συνδυασμό του για τρίτη φορά όπως το 2002 και το 2014.

Πιστεύω στην δυναμική αυτής της ομάδας που θεωρώ ότι έχει ως μοναδικό γνώμονα και στόχο την ανάπτυξη της πόλης και του δήμου μας γενικότερα.

Αντλώ δύναμη και έμπνευση από τις ρίζες μου, από το χωριό μου όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα Τρίκαλα.

Ονειρεύομαι για τον τόπο που με δέχτηκε και με ανάθρεψε μια πορεία ανάπτυξης που θα τον αναδείξει σε πόλο έλξης για τον τουρισμό, κέντρο πολιτισμού, πρότυπο δήμο δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα ουσιαστικής βελτίωσης σε όλα τα πεδία της καθημερινότητάς μας.

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν  πως δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά τα έργα.

Γι’ αυτό ζητώ την στήριξή σας, για να μπορέσω να εργαστώ γι’ αυτόν τον τόπο και να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ.»

Μαζί συνεχίζουμε!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos