Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη Στο πλαίσιο των επισκέψεών της σε όλο το νομό Ηρακλείου, η υποψήφια Νομάρχης του συνδυασμού Ηράκλειο – Πολιτών Νομαρχία, κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Μοιρών και συγκεκριμένα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαράς, στην Αγροτική Τράπεζα, στα ΕΛΤΑ, στο Γραφείο Πολεοδομίας, στο Δημαρχείο, στο ΙΚΑ, στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και στο Τμήμα Μεταφορών.
 
Η κα Σχοιναράκη στις συζητήσεις που είχε τόνισε ότι στόχοι της είναι η αναδιοργάνωσ του λειτουργικού σχήματος της νομαρχίας, σε συνεργασία με το σύνολο των εργαζομένων, ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία και να εξυπηρετούνται χωρίς ταλαιπωρία οι πολίτες, η αναδιάρθρωση και ενίσχυση της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και των Κέντρων Αγροτικής Ανάπτυξης, η συνεργασία και η στήριξη των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.
 
Το απόγευμα η κα Σχοιναράκη επισκέφτηκε τη Γέργερη και το Ζαρό, όπου και έθιξε το θέμα της αξιοποίησης των ορεινών όγκων μέσω προγραμμάτων που θα προωθήσει ως νέα νομαρχιακή αρχή, καθώς και της ανάγκης ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως είναι και η δημιουργία των δασικών χωριών.
 
Το βράδυ της ίδιας μέρας η κ. Σχοιναράκη παραβρέθηκε στον απολογισμό του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.
 
Αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η κ. Σχοιναράκη θα επισκεφτεί το πρωί τα ΚΑΠΗ Ηρακλείου και το απόγευμα τα χωριά: Πάρτιρα, Μπαδιάς, Δραπέτι, Γαρίπα, Φιλίπποι, ¶νω Καστελιανά, Κάτω Καστελιαν, Φαβριανά, Δεμάτι, Σκινιάς, Λαγούτα, Βακιώτες, Μαχαιρά, Ίνι, Μοναστηράκι, Καλό Χωριό, ¶νω Πουλιά, Κάτω Πουλιά, Λευκοχώρι, Μουσούτα.
 
Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20:00 η υποψήφια νομάρχης Ηρακλείου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αρκαλοχώρι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos