Προσωπικά

Απόmanos

Ιούλ 25, 2006

Γιώργος ΣφυράκηςΈκπληξη προκαλεί η πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που στρέφεται κατά του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όχι δεν ήταν ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ήταν ανακοίνωση για καθαρά προσωπικούς σκοπούς και επιδιώξεις ανθρώπου που κρύβεται πίσω από την κομματική σφραγίδα και βγάζει τα απωθημένα του.
 
Κατάλαβα το ύφος, αναγνώρισα την φρασεολογία, διαισθάνθηκα την εκδικητικότητα του γνωστού σε όλους ανθρώπου. Τα σε επίπεδο συνοικιακού κουτσομπολιού καταγγελλόμενα, οι βαρείς χαρακτηρισμοί και οι ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος του Γ. Βασιλάκη, δείχνουν πως ο συντάκτης δεν δρούσε ευκαιριακά στο παρελθόν, αλλά εκ πεποιθήσεως, συστήματος και συνήθειας.
 
Συνεχίζει τώρα να ασχημονεί πολιτικά, εκμεταλλευόμενος την πολιτική ρευστότητα του χώρου του σε μια προσπάθεια να στρέψει τα πράγματα σε ξεπερασμένες λογικές και πρακτικές που ζημίωσαν και το νομό μας αλλά και το κόμμα του.
 
Έχουν χρέος στο ΠΑΣΟΚ να απαλλάξουν τον δημόσιο βίο από ένα τέτοιο άτομο. Θα πρέπει ο κ. Κουνενάκης να εξηγήσει γιατί τον περιφέρει ως ΣΥΓΧΡΟΝΗ αλλά και υποτιθέμενη δημοκρατική εκδοχή του ψηφοδελτίου του προκαλώντας και ανακαλώντας μνήμες από το παρελθόν.
 
Τι είδους μηνύματα θέλει να στείλει στην κοινωνία και πώς διασφαλίζει ότι στο μέλλον δεν θα επηρεαστεί και πολύ περισσότερο δεν θα υιοθετήσει παρόμοιες πρακτικές;
 
Γιώργος Σφυράκης,
Μίλατος

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: