ΕκλογέςΈπειτα από απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα συγκροτούνται ανά νομό του νησιού Επιτροπές Ελέγχου Εκλογικών Δαπανών καθώς και Επιτροπές Εέγχου Εκλογικών παραβάσεων για τις Δημοτικές & Νομαρχιακές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2006 σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 Ν.3202 /03.
Έτσι για το νομό Λασιθίου η Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών των συνδυασμών και των υποψηφίων, καθώς και την ήρηση των σχετικών υποχρεώσεων που απορρέουν από τον Ν. 3202/2003 για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές Εκλογές αποτελείται από:
 
  • Μοσχοβιτάκη Αικατερίνη , τακτική δικηγόρο του Δημοσίου , ως Πρόεδρο αναπληρούμενη από την Χριστοδολάκη Νεκταρία , αναπληρωτή δικηγόρο του Δημοσίου.
  • Χριστοδούλου Θεoδώρα , Προϊστάμενη της Δ/νσης Τοπ. Αυτ/σης και Δ/σης Ν. Λασιθίου , αναπληρούμενη από την Σιγανού – Κοπανάκη Δήμητρα , Προϊσταμένη του Τμήματος Δ/κού – Οικονομικού της ίδιας Δ/νσης.
  • Κακουδάκη Γεώργιο, Προϊστάμενο της ΔΟΥ Αγ. Νικόλαο , αναπληρούμενη από την Καραχάλιου Μαρία αναπληρώτρια Προϊσταμένη της ίδιας υπηρεσίας.
  • Σινάνη Σοφία, Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Νομό Λασιθίου , αναπληρούμενη από τον Σπυριδάκη ¶ννα, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας .
  • Αντωνάκη Χαράλαμπο Οικονομολόγο , εκπρόσωπο της ΕΝΑΕ στο Νομό Λασιθίου αναπληρούμενου από την Κατρίνη Ελένη Οικονομολόγο εκπρόσωπο της ΕΝΑΕ στον Ν. Λασιθίου.
  • Λουκαράκη Ιωάννη, Δήμαρχο Αγ. Νικολάου ως εκπρόσωπο της ΤΕΔΚ Ν. Λασιθίου αναπληρούμενο από τον Δασκαλάκη Μανόλη , Δημ Σύμβουλο Ιεράπετρας.

Και η Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων η οποία ενεργεί ως ειδικό όργανο για τον έλεγχο των εκλογικών παραβάσεων των συνδυασμών και των υποψηφίων των Νομαρχιακών και Δημοτικών Εκλογών αποτελείται από:

  • Χριστοδούλου Θεοδώρα , Προϊστάμενη της Δ/νσης Τοπ. Αυτ/σης & Δ/σης Ν. Λασιθίου, αναπληρούμενη από την Σιγανού – Κοπανάκη Δήμητρα, Προϊσταμένη του Τμήματος Δ/κού – Οικονομικού της ίδιας Δ/νσης .
  • Μακράκη Γεώργιο , δικηγόρο , εκπρόσωπο της ΕΝΑΕ στο Νομό Λασιθίου , αναπληρούμενου από την Μοσχοβιτάκη Αικατερίνη , δικηγόρο , εκπρόσωπο της ΕΝΑΕ στο Ν. Λασιθίου .
  • Δασκαλάκη Μανόλη , Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράπετρας ως εκπρόσωπο της ΤΕΔΚ Ν. Λασιθίου αναπληρούμενο από τον Λουκαράκη Ιωάννη, Δήμαρχο Αγ. Νικολάου .

Print Friendly, PDF & Email

Από manos